Bilrekond i Pajala

Välkommen att vårda din bil hos oss! Vi erbjuder fullständig bilrekond och ser till att din bil blir som ny igen. Hos oss kan du tvätta, vaxa och polera bilen både invändigt och utvändigt. Kom in till oss så går vi igenom din bil och rekommenderar en behandling.

 

Utvändig bilrekond

Gör en tidsresa och återställ din bil till ursprungligt skick. Med avfettning, tvätt, polering och vaxning kommer bilen glänsa som den en gång gjorde. Efteråt lägger vi ett lackskydd som bevarar bilens skick och skyddar lacken mot UV-strålar, smuts, salt, flygrost och mycket mer. Bilen blir även lättare att tvätta efter en sådan behandling.

I en utvändig behandling tar vi oss även an fälg och däck med en skonsam tvätt för fälgarna.

 

Ge din nya bil en omgång

Även om bilen är sprillans ny kan det finnas behov av en behandling som tar fram glansen. Lacken kan påverkas negativt av transport, lagring och felaktig polering och ser kanske inte alls ut så som du förväntar dig vid leveransen.

Att ge bilen en behandling medan den är ny ger ett riktigt bra grundskydd som gör bilen mer lättvättad och bevarar skicket. Det långvariga skyddet hjälper dig att hålla bilen ren i flera år framöver.

 

Invändig bilrekond

Även om ytan glänser så påverkas ändå din körupplevelse till största del av bilens insida. En ren bil är dessutom bättre för hälsan. Under en invändig bilrekond dammsugs hela bilen och interiören tvättas med ett milt rengöringsmedel. Vi rengör även mattor och klädsel.

 

Motortvätt

Det finns många fördelar med att hålla smuts och lera borta från motorn. En ren motor avlägsnar värmen fortare än om den täcks av ett lager av smuts eller lera. Salt kan också ställa till det genom att skapa korrosion på elkontakter och skapa elfel eller kortslutningar. Hos en ren motor kan du också lättare upptäcka källan om någon vätska börjar läcka.

Kontakta oss:

Funcks Pajala
Kengisgatan 1 H
984 31 Pajala

 

Telefon: 0978-10470
Epost: funckspajala@telia.com

 Öppettider:

Butik
Måndag – Fredag: 6:00-17:00

 

Verkstad
Måndag – Fredag: 7:00-16:00
Lunchstängt: 11:00-11:30
Lördag & Söndag: Stängt