Däckbyte i Pajala

Vi utför däckbyte på personbilar.

Bestdrive i Pajala utför däckbyte med bästa service för att du tryggt ska kunna köra ut från vår verkstad på Kengisgatan. Vi har en stor kunskap om däck och ser till att du och din bil får de rätta förutsättningarna för att rulla säkert på vägarna med den bästa körupplevelsen. Vi värnar även om miljön och ser till att återvinna dina däck den dagen de inte längre kan användas.  

 

Dags att byta däck?

Vi utför däckbyten på personbilar och är specialiserade på däck. Vid ett däckbyte kontrollerar vi alltid mönsterdjup och lufttryck och meddelar dig om vi upptäcker några brister. Vi erbjuder däckreparation om däcken bör lagas och kan återvinna däcken om de bör kasseras. På Bestdrive i Pajala har vi även ett brett sortiment av nya kvalitetsdäck och kan hjälpa dig att ersätta dina gamla däck med nya som passar dina körvanor.

 

Byta till sommardäck

Det är tillåtet att köra med sommardäck mellan den 1 april till 1 december men du måste ha sommardäck mellan den 16 april och 30 september.

 

Byta till vinterdäck

Det är tillåtet att köra med vinterdäck på bilen mellan den 1 oktober och 15 april.  Bilen måste dock vara utrustad med vinterdäck om det råder vinterväglag ute samt mellan den 1 december till 31 mars.

 

Vad innebär vinterväglag?

Det är lag på att ha vinterdäck monterade på bilen vid bilkörning när vinterväglag råder, oavsett datum. Vad som anses vara vinterväglag är om det finns snö, modd, is eller frost på vägbanan.

Kontakta oss:

Funcks Pajala
Kengisgatan 1 H
984 31 Pajala

 

Telefon: 0978-10470
Epost: funckspajala@telia.com

 Öppettider:

Butik
Måndag – Fredag: 6:00-17:00

 

Verkstad
Måndag – Fredag: 7:00-16:00
Lunchstängt: 11:00-11:30
Lördag & Söndag: Stängt