Däckförvaring i Pajala

Vi vill erbjuda dig den bästa servicen kring allt som har med din bil att göra. Vårt populära däckhotell är en viktig del i det. Där fångar vi upp eventuella problem med dina däck, samtidigt som vi hjälper dig att förvara däcken på ett sätt som ökar deras livslängd.

 

Rätt förvaring för dina däck

På vårt däckhotell tar vi hand om dina däck på allra bästa sätt. För oss är det enkelt och självklart att förvara dina däck på rätt sätt – i en sval och torr miljö, utan felbelastning. Det är inte alltid lätt att uppnå hemma, i garaget eller ett förråd. Rätt förvaring hjälper dina däck att hålla formen och gummit torkar inte ut.

 

Checka in direkt

När du byter dina däck hos oss får du frågan om du vill använda vårt däckhotell. Vi tar hand om dina utbytta hjul direkt, utan att du behöver hantera dem själv alls, rengör dem och ”checkar in” dem på vårt lager. Sedan behöver du inte tänka på dem igen förrän vi kontaktar dig inför nästa säsong. Då går vi igenom skicket på dina däck, för att säkerställa att du rullar tryggt på vägarna. Behöver du serva eller köpa nya däck hjälper vi dig självklart med det också, i god tid inför den nya däcksäsongen.

 

Varmt välkommen till vårt däckhotell i Pajala!

Ring, maila eller boka online.

Kontakta oss:

Funcks Pajala
Kengisgatan 1 H
984 31 Pajala

 

Telefon: 0978-10470
Epost: funckspajala@telia.com

 Öppettider:

Butik
Måndag – Fredag: 6:00-17:00

 

Verkstad
Måndag – Fredag: 7:00-16:00
Lunchstängt: 11:00-11:30
Lördag & Söndag: Stängt