Service för dina däck i Pajala

Har olyckan varit framme eller presterar dina däck inte som de borde? Välkommen till vår däckservice för att utvärdera, reparera dina däck och se över hjulinställningen. Allt för att du ska rulla smidigt, trygg och kostnadseffektivt på vägarna!

 

Vi lagar din punktering!

Har du råkat ut för en punktering finns det goda chanser att vi kan laga detta. Tänk på att besöka en verkstad så fort som möjligt. Att köra längre sträckor med däcket kan förvärra skadan; när smuts tränger in och gummit spricker. Det bästa är förstås om du kan byta till ett reservhjul direkt!

Det kan vara svårt att se omfattningen på skadan själv. Vi rekommenderar att du alltid vänder dig till en verkstad för denna typ av däckservice. Däck som tappat formen eller fått en oproffsig lagning kan leda till problem och olyckor.

 

Balanserade däck för säkrare körning

Har du kört på en trottoarkant eller en ojämnhet i vägen och din bil börjar dra åt ett håll är det antagligen hjulaxel som hamnat ur läge. Då slits däcken onödigt mycket och bränsleförbrukningen ökar. Vår förstklassiga däckservice justerar din hjulinställning och ser till att däcken är balanserade.

 

Återvinning av däck

Behöver du byta ut dina däck åtar vi oss att agera ansvarsfullt gentemot miljön och återvinner skadade eller utslitna däck efter kraven som ställs enligt SVDAB, Svensk Däckåtervinning AB. Du kan komma in till oss med dina uttjänta personbilsdäck så tar vi hand om dem.

 

Välkommen till vår däckservice i Pajala!

Ring, maila eller boka online.

Kontakta oss:

Funcks Pajala
Kengisgatan 1 H
984 31 Pajala

 

Telefon: 0978-10470
Epost: funckspajala@telia.com

 Öppettider:

Butik
Måndag – Fredag: 6:00-17:00

 

Verkstad
Måndag – Fredag: 7:00-16:00
Lunchstängt: 11:00-11:30
Lördag & Söndag: Stängt